ABOUT
직화커피를 만듭니다. 그리고 우리는
커피와 함께하는 '시간'을 판매합니다.
We make Direct fire roasted coffee.
And, Sale 'Time' with coffee.
브로일링 커피 컴퍼니는
2002년부터 직화로스팅을 연구하고 개발해온 커피 회사입니다.
특별한 커피를 제공하고 싶다는 생각으로
독자적인 기술력의 직화로스터를 개발하여 직화커피를 생산하고 있습니다.
직화로스팅은 어려운 로스팅 방법이지만,
커피의 신선도를 오래 유지시키고
무엇보다 단 맛을 잘 담아내는 매력을 가지고 있습니다.
일상에서의 평범한 커피 한 잔이, 특별한 커피 한 잔이 되길 바라는 마음.
저희가 지금까지 '직화로스팅'을 고집하는 이유 입니다.
BROILING COFFEE COMPANY
Has been developing the best tasty coffee machine
in direct fired method since 2002.
Direct fired roasting method is much difficult to roast than the others.
As it needs more effort in time and the heat temperature,
it can pull out better taste and flavor of the coffee beans.
A wish, that a cup of coffee in your everyday life will be a something special.
It's the reason why we stick to direct fired roasting method.

[BROILING] : 음식 재료를 직화로 굽는 조리 방식
브로일링 커피는 직화로스팅 커피를 말합니다.
복사열이 생두에 직접적으로 전달되어
생두 표면이 코팅되듯이 구워진 커피로
1. 내부 아로마가 신선하게 유지되고
2. 커피 고유의 단 맛을 좋게 생성합니다.
3. 그래서 식어도 맛있는 커피로 남아있습니다.
세 가지 특징을 직접 느껴보세요.
Broiling Coffee represents ‘Direct Fire Roasting'.
The radiant heat is transmitted directly to the green beans,
roasted as if the surface of the green beans is coated.
1. The aroma inside, keeps fresh.
2. Make Coffee's sweetness tastes better.
3. Even if it gets cold, still remains as a delicious coffee.
Feel the 3 features for yourself.